Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

Elindítottuk a kedvezményes előnevezéseket!

MIÉRT ÉRDEMES MÁRIS LEADNOD A NEVEZÉSEDET?

Nevezz kedvezményesen az eseményre! A kedvezményes időszakok április és május hónapokkal változnak, így minél előbb nevezel, annál kedvezőbb áron nevezhetsz!

A kedvezményes időszakok és nevezési díjak az 5 és 10 km-es táv esetén:
Február 23-tól április 24-ig 5.500 Ft; április 25-től május 26-ig 6.500 Ft; május 27-től június 23-ig 7.500 Ft.
Helyszín

Tokaj, Fesztiválkatlan

Időpont

2024. 06. 28.

Táv

5 km és 10 km

Tokaj leg­menőbb éjszakai futása

A rendezvényig hátralévő idő:

2023-AS EREDMÉNYEK

Mi a célunk a rendezvénnyel?

Szeretnénk megmutatni minden indulónak, érdeklődőnek és turistának Tokaj éjszakai hangulatát és hangulatvilágítását! S mindezt egy kellemes nyár esti futóverseny kereteben! Ha imádod Tokajt, ha imádod az élménydús futásokat, ha szereted a versenyhangulatot, ha szeretnél csak lazán barátaiddal futni, kocogni egyet és elmerülni a tokaji éjszakában, akkor itt a helyed!
A futás után aludj Tokajban vagy Tarcalon, és kóstolj bele a tokaji, hercegkúti borokba és a élvezd a nyári szabadságot egy nagyon különleges, meglepetésekkel teli futóéjszaka keretében!
futoverseny-terkep-kepe
TÉRKÉP
Versenyünk egyedülálló élményt kínál a résztvevőknek, mert útvonalunkat gondosan terveztük meg, úgy, hogy a város izgalmas részeit is érintse. Az útvonal közvetlenül a Bordog és egy kisebb szakaszon a Tisza mellett vezet, mely szintén változatossá teszi a futóélményt. Aki résztvesz ezen a versenyen, az egyben megismeri a történelmi Tokaj varázsát is! Ne hagyja ki ezt a sporteseményt, sőt nem csak versenyzőként jöhet el rendezvényünkre, hanem szurkolni is!

INFO / BLOG

Éjszaka futottak a tokaji fénytengerben

Éjszaka futottak a tokaji fénytengerben

Éjszaka futottak a tokaji fénytengerben Több mint félezren futottak tokaji éjszakában, amelyre a legtöbben Nyíregyházáról érkeztek. A Tokaj by Night...

by markabase2024.07.01.
Tokaj legmenőbb éjszakai futása

Tokaj legmenőbb éjszakai futása

Tokaj legmenőbb éjszakai futása 2023. Június 28-án nemzetközi mezőny indul a Fesztiválkatlanból. A Kelet-magyarországi régió egyetlen éjszakai futóversenyére már Nyugat-Magyarországról...

by markabase2024.04.24.

Fővédnök

Posta György

Tokaj polgármestere

Orendi Mihály

a MOB korábbi alelnöke

Főtámogatók

TOVÁBBI EGYÜTT­MŰ­KÖ­DÉSÜNK A WATT-TEAM KFT.-VEL

Bemutatkozik a Watt-Team Kft.


Külső villamos hálózatok építésével foglalkozunk kis és középfeszültségen egyaránt. Komplett földkábeles, légvezetékes hálózatok kiépítését, transzformátor állomások telepítését és közvilágítási hálózatok építését vagy rekonstrukcióját vállaljuk.

Támogatóink

Partnereink

Autós partnerünk

Médiatámogató

Szervezők